Produk

Darmabakti Kanggo Nyedhiyakake Solusi Kemasan Produk Profesional

Napa milih kita

10 Produsen Ransel & Tas Top ing China

Mitra kita

10 Produsen Ransel & Tas Top ing China

Sertifikat

10 Produsen Ransel & Tas Top ing China

Babagan Kita

10 Produsen Ransel & Tas Top ing China

HONGSHENG

Diadegake ing taun 1993, dununge ing Quanzhou, kutha pesisir ing Fujian, China, sing duwe reputasi "Kutha Tas & Kasus". Kanthi 27 taun pengalaman ing bidang iki, saiki kita profesional banget ngrancang, ngembangake lan nggawe tas kanthi macem-macem jinis.

Saiki, pabrik kita jembar udakara 35 hektar, kanthi area lantai bengkel sing udakara 30.000 meter persegi. Iki dilengkapi luwih saka 200 karyawan trampil, 8 jalur produksi, 200 set mesin jahit komputerisasi.

Lan nalika semana, merek kita dhewe "MONKKING", sing wis ndaftar ing 22 negara jaban rangkah, lan kita ngedegake kantor pemasaran ing Moskow, Rusia lan Xiamen, China, kanthi popularitas ing saindenging jagad.

liyane

© Hak Cipta - 2010-2020: Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang. Produk Panas - Peta Situs - AMP Mobile